Programma maker

4-20u
Tijdelijk Tijdelijk
ICT

Verloopt over 22 dagen

Ongeveer iedere twee maanden organiseren wij bijeenkomsten en over duurzame onderwerpen. Via die bijeenkomsten willen wij mensen bewust maken, informeren en inspireren.

Wat ga je doen?

Als platform zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het verschil willen maken in onze gemeente. Onze stichting bestaat uit een bestuur en verschillende werkgroepen. Als actief deelnemer kun je jouw steentje bijdragen aan duurzaamheid en met een leuke groep vrijwilligers samenwerken aan een duurzamer Montfoort en Linschoten. 

Wat vragen wij?

Wij zoeken vrijwilligers die steeds weer een aantrekkelijk programma in elkaar weten te zetten voor ons duurzame publiek. Weet jij de meest interessante onderwerpen te bedenken en gedreven gastsprekers te vinden? Neem jij de communicatie en organisatie van onze bijeenkomsten voor je rekening? Zet jouw talent in voor duurzaamheid. Neem contact op als je interesse/vragen hebt.

Wat bieden wij?

Samenwerken voor een gezonde leefomgeving,

Heb je interesse? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand sollicitatieformulier!

Solliciteren

Door het onderstaande formulier in te vullen reageert u direct op de vacature die u bekijkt. Uw gegevens worden alleen gedeeld met de opdrachtgever en niet voor andere doeleinden gebruikt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Deel deze vrijwilliger vacature

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.