Leerling monteur elektrotechniek (mbo/hbo)

32-40u
BOL
Technisch

Verloopt over 12 dagen

Van den Pol Elektrotechniek zoekt een enthousiaste leerling monteur elektrotechniek (mbo/hbo). Heb jij een VMBO vooropleiding afgerond, ben je gemotiveerd en leergierig? Dan horen we graag van je!

Wat ga je doen?

Als TOPklasser werk je vier dagen per week in de praktijk en heb je één dag per week les op ons hoofdkantoor in Montfoort. Je hebt vanaf de eerste dag recht op een salaris en wij betalen je volledige opleiding. Bij ons haal je versneld je Mbo4-diploma Elektrotechniek. Een driejarige gecertificeerde MBO4-opleiding in samenwerking met het Mbo Rijnland College in Gouda.

WAT GA JE DOEN
Je volgt bij ons de Mbo-opleiding TEI (technicus elektrotechnische installaties) en werkt 4 dagen per week in depraktijk. Daarnaast zit je 1 dag per week in de klas op ons kantoor in Montfoort. Je leert bij ons en doorhele land hypermoderne elektrotechnische installaties ontwerpen, installeren, in bedrijf stellen en onderhouden.

Veilig en schoon werken en je houden aan de afspraken vinden wij heel belangrijk. Omdat je niet alleen met techniek bezig bent, maar ook met collega’s en klanten, besteden we gedurende je opleiding ookaandacht aan je sociale vaardigheden. We vragen veel van onze nieuwe TOPklassers, maar hard werken loont! Hoe sneller jij je diploma haalt, hoe eerder we je een volwaardige baan kunnen aanbieden!

WIE ZOEKEN WIJ
Wij vragen minimaal een vmbo-Basisdiploma met een 7 of hoger voor Rekenen en Wiskunde. Natuurlijk ben je ook welkom met een vmbo-kader/GT/LT of havo richting een technisch profiel. Je woont bij voorkeur in de omgeving van Montfoort, Ijsselstein, Gouda of Amersfoort.Mocht je kiezen voor de elektrische fiets in plaats van de laptop dan kun je die gebruiken om op de lesdagen makkelijker naar Montfoort te komen.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN

Werk bij een expert op het gebied van elektrotechniek en beveiliging, waarbij het belang van de klant voorop staat in alles wat we doen.
Een (h)echt familiebedrijf.
Projecten waarvan je hart sneller gaat kloppen.
Ruim 80 jaarvakmanschap!
Persoonlijke groei.Opleiding, training en (intern) doorgroeien van onze medewerkers vinden wij belangrijk. (meerdere projectleiders zijn begonnen in de TOPklas)
25vakantiedagen en13 ATV dagen of je wisselt je ATV dagen in voor meer geld.
Een passend salaris. De hoogte is afhankelijk van je ervaring, leeftijd en opleiding.Je krijgt ookvan ons een winstuitkering indien je een heel kalenderjaarindienst bent. We dragen bij aan een goed pensioen.

INTERESSE?
Heb je interesse of ben je nieuwsgierig geworden naar jouw mogelijkheden bij Van den Pol Elektrotechniek? Reageer dan op deze vacature via onderstaand sollicitatieformulier.

Heb je interesse? Reageer dan nu op deze vacature via onderstaand sollicitatieformulier!

Solliciteren

Door het onderstaande formulier in te vullen reageert u direct op de vacature die u bekijkt. Uw gegevens worden alleen gedeeld met de opdrachtgever en niet voor andere doeleinden gebruikt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Deel deze stageplaats

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

Vakgebied