Deze stageplaats is verlopen. Klik hier voor een overzicht van alle openstaande stageplaatsen of stel een Job-alert in om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe stageplaatsen.

Leerling monteur

40u
BOL
Technisch

Verhart Groen BV zoekt een leerling monteur. Ben je leergierig, heb je een sterke affiniteit met techniek en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan horen we graag van je!

Wat ga je doen?

VACATURE LEERLING MONTEUR

Verhart Groen B.V. verzorgt het groenonderhoud voor zowel diverse gemeenten als voor instellingen, bedrijven en particulieren. Wij zijn per direct op zoek naar kandidaten voor de functie Leerling monteur werkplaats. Bij deze functie iservaring niet van belang, jouw inzet en bereidheid eventuele opleidingen/cursussen te volgen wel. Dit is de kans om praktijk ervaring op te doen en om kennis te maken met elektro- en hydrotechniek. Heb je daarnaast de ambitie omdoor te groeiendan zijn er binnen de organisatie voldoende mogelijkheden. Ben je op korte termijn inzetbaar en spreekt deze functie jou aan? Lees dan snel verder!

Wij nodigen ook graag BBL'ers uit om te solliciteren op deze functie. Verhart Groen B.V. heeft diversiteit en acht een maatschappelijk verantwoord personeelsbeleid hoog in het vaandel.

Wat ga je doen?

Je werkt mee aan het zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk onderhouden van machines en werktuigen. Iedere (interne) klant heeft andere verwachtingen, dus elke machine is anders! Hierbij voer je handelingen uit alsconstructiewerk, solderen, lassen en diverse elektrotechnische handelingen. Ook is het van belang dat je de verschillende machines, materialen en onderdelen kunt herkennen zodat je samen met je collega's de machines kanonderhoudenen daarbij de nodige service verleend.

Jouw vaste werkzaamheden zijn:

het uitvoeren van alle voorkomende servicewerkzaamheden;
het uitvoeren van alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden;
constructiewerk, solderen en lassen;
diverse elektrotechnische handelingen;
informeren en instrueren van de (interne) klant.

Wat vragen wij van je?

Jij bent leergierig en vindt werken met techniek leuk. Daarnaast ben je innovatief, pro-actief en ben je bereid om de benodigde certificaten te behalen. Je bent een handige donder enje hou van aanpakken en buitenwerk.

Daarnaast heb je:

geen 9 tot 5 mentaliteit (draaien van weekenddienst);
sterke affiniteitmet techniek (elektrotechniek en mechanica);
een VCA diploma of de bereidheid deze te behalen;
rijbewijs B en BE is een Pre.

Wat krijg je hiervoor terug?

Een erg leuke (starters)baan bij een gezellig familiebedrijf dat sterk bouwt aan de toekomst. Bij deze opdrachtgever krijg je een:

afwisselende baan;
ruimte voor eigen inbreng en initiatief;
de mogelijkheid tot het volgen van meerdere functie specifieke cursussen en/of opleidingen;
marktconform salaris;
werken bij een gecertificeerd bedrijf;
praktijkgerichte functie met leuke collega’s bij een bedrijf met een informele sfeer.

Reageer nu via onderstaand sollicitatieformulier!

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

Vakgebied