Wéér toename files: zoek een baan in je eigen Montfoort!

In het nieuws

In de file staan is een van de grootste ergernissen van werkend Nederland. En het belooft niet beter te worden: ook buiten de spits staan automobilisten steeds vaker in de file. De oplossing? Een baan in je eigen Montfoort zoeken!

Steeds meer files

Uit onderzoek van de ANWB, opgetekend door De Telegraaf, blijkt dat deze zomer het aantal files fors toenam. Doorgaans is het in de zomerperiode rustiger op de weg, maar in de maanden juli, augustus en september was het dit jaar drukker dan normaal. Tijdens de ochtenduren (15%) en avondspits (ruim 20%) steeg de filezwaarte, ook tussen 10.00 en 16.00 uur was het beduidend drukker.

In vergelijking met hetzelfde kwartaal vorig jaar nam het aantal opstoppingen in de zomerperiode toe met twintig procent. Vorig jaar nam het aantal files al toe met twintig procent en dit jaar is er na negen maanden alweer sprake van een toename van 13 procent. En het ergste moet nog komen, want de maand november staat voor de deur. In die maand is doorgaans de meeste ellende voor weggebruikers.

Zoek vacatures in Montfoort op Montfoort Werkt

Ben jij het ook zo zat om elke dag in de file te staan? Ga dan eens op zoek naar een baan dichter bij huis! Op Montfoort Werkt vind je een overzicht van alle vacatures in jouw buurt!

Deel dit bericht

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.