Van Den Pol organiseert open avond: kom een kijkje nemen!

In het nieuws

Mensen enthousiasmeren voor het vak van elektrotechniek en het bedrijf Van den Pol. Dat zijn de voornaamste redenen dat Van den Pol Elektrotechniek een open avond organiseert. Op dinsdag 10 maart kunnen geïnteresseerden tussen 19:00 en 21:00 uur een kijkje in de keuken nemen en ontvangen ze informatie over opleidings- en carrièremogelijkheden.

Van den Pol doet er alles aan om (jonge) mensen te enthousiasmeren voor het vak van elektrotechniek. Tijdens de open avond op 10 maart wil het bedrijf in contact komen met elektrotalenten en die ervan overtuigen bij Van den Pol aan de slag te gaan. 

Kennismaken met Van den Pol
Het eerste doel van de open avond is mensen op laagdrempelige wijze kennis te laten maken met Van den Pol. In welke branches is het bedrijf actief? Aan welke gave projecten werken de medewerkers? Hoe zit het bedrijf in elkaar en wat zijn de carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden als je bij Van den Pol aan de slag gaat? "Onze mensen maken iedere dag weer het verschil. Elke dag is anders en iedere dag leer je iets nieuws. Bij Van den Pol aan de slag gaan, biedt hele mooie kansen. Op de open avond vertellen we daar graag alles over", vertelt Mirjam Koolen, Corporate Recruiter bij Van den Pol.

Kijkje in de Van den Pol bedrijfsschool
Op dinsdag 10 maart gaan ook de deuren van de Van den Pol bedrijfsschool open. Een uniek concept van Van den Pol is de Topklas; hierin kunnen elektrotalenten intern een verkorte, officiële mbo4-opleiding Elektrotechniek volgen. Deze opleiding is samengesteld in samenwerking met MBO Rijnland. Tijdens de open avond wordt dit traject uitgebreid uitgelegd: zo werk je vier dagen per week in de praktijk en heb je één dag per week les op het hoofdkantoor in Montfoort. Grote plus: vanaf de eerste dag heb je recht op salaris en je volledige opleiding wordt vergoed! “De persoonlijke begeleiding en school en werk op één en dezelfde plek hebben, wordt door onze Topklassers als zeer prettig ervaren”, aldus Koolen. “Uiteraard wordt het verdienen van salaris ook als een groot voordeel gezien.”

Interesse gewekt? Aarzel niet en bezoek de open avond van Van den Pol Elektrotechniek

Datum: 10-03-2020
Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Locatie: Aardvletterweg 14, 3417 XL Montfoort

Uiting 1.jpg

Deel dit bericht

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.