Sneltest Montfoort ook rond feestdagen geopend

In het nieuws

Sneltest Montfoort blijft ook rond de feestdagen geopend. Door de grote zorgen om de opkomst van de omikron-variant is besloten voorlopig te blijven testen in het Sint Joseph gebouw.

Het land zit momenteel in lockdown en er heerst nog veel onzekerheid over de omikron-variant. Sneltest Montfoort blijft daarom de rest van het jaar geopend voor werkgevers, die voor hun werknemers een veilig werkklimaat willen garanderen en hen kunnen laten testen. 

Daarnaast kunnen rond de feestdagen ook de inwoners van Montfoort de teststraat gebruiken. Tijdens de feestdagen geldt een maximaal bezoekersaantal van vier personen, en luidt het advies om je voor bezoek aan familie en/of vrienden te laten testen. Sneltest Montfoort biedt die mogelijkheid door een test aan te bieden met een hoge sensitiviteit en specificiteit, die daarmee meer zekerheid biedt dan bijvoorbeeld een zelftest.

In het Sint Joseph gebouw is het daarnaast ook mogelijk om een afspraak te maken voor Testen voor Toegang. Dat kan via testenvoortoegang.org. 

Deel dit bericht

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.