Succesverhalen
share Delen

Ook Valk Solutions vindt geschikte kandidaat via Montfoort Werkt!

Valk Solutions is een softwarebedrijf in de retail. Dit bedrijf biedt totaaloplossingen voor winkelbedrijven, vooral grote organisaties zoals Primera, Readshop, Welkoop, Hubo en Mitra. Dankzij het internet kan Valk Solutions mooie online oplossingen aanbieden, inclusief internetkassa's, bestelsystemen, voorraadbeheer, spaarsystemen en nog veel meer. 

Naast software levert Valk Solutions ook hardware, om klanten volledig te kunnen ontzorgen. Hiervoor zocht het bedrijf een medewerker voor het technische magazijn aan de Vlasakker te Montfoort. Valk Solutions was op zoek naar iemand die handig is met computers en ook reparaties kan uitvoeren. 

Via Montfoort Werkt kwam het bedrijf in contact met een inwoner van Montfoort die al enkele maanden werkloos thuis zat omdat hij al wat ouder is, maar dolgraag aan het werk wilde. De kandidaat had 6 jaar lang een eigen computershop gehad en had dus precies de goede werkervaring, zowel in de techniek als in de retail. Deze kandidaat heeft een aantal dagen meegelopen bij Valk Solutions en dit bleek ontzettend goed te bevallen. Na het meelopen binnen Valk Solutions is de kandidaat niet meer vertrokken en direct bij Valk Solutions aan de slag te gaan. Het magazijn ziet er inmiddels weer tiptop uit en de reparaties worden keurig netjes uitgevoerd. Valk Solutions is heel blij met deze kandidaat, die op een makkelijke manier gevonden is via Montfoort Werkt!