November met meerdere succesverhalen topmaand voor Montfoort Werkt

In het nieuws

De maand november is een zeer succesvolle maand gebleken voor Montfoort Werkt. Zeker vier bedrijven slaagden erin via het platform een nieuwe werknemer te vinden. Een prachtig resultaat, dat bewijst dat de inwoners van Montfoort en Linschoten de weg naar het platform steeds beter weten te vinden.

Het regende de afgelopen weken positieve berichten in de mailbox van Montfoort Werkt. Zo vond HEMA Montfoort een nieuwe Verkoopmedewerker en nam Profipack een Magazijnmedewerker voor de zaterdagochtend aan. Maar ook fulltime functies werden via het platform vervuld. Centix contracteerde een werknemer Commercieel Binnendienst, Verhart Groen vond via het platform een Allround Administrateur.

Al met al heeft Montfoort Werkt dus een zeer positieve maand achter de rug. Op een later moment hopen we enkele van deze vacatures uitgebreid uit te lichten op ons platform. Hou Montfoort Werkt dus in de gaten!  

Nog niet je droomfunctie gevonden? Ook de laatste tijd zijn weer leuke vacatures toegevoegd! Kijk bijvoorbeeld eens naar de vacatures voor Vakbekwame Onderhoudshovenier, Allround Reisbureaumedewerker en Medewerker SWOM DoeMeeHuis.

Deel dit bericht

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.