Nieuws
share Delen

Netwerkcafé georganiseerd voor werkzoekenden in Montfoort

De gemeente Montfoort organiseert in samenwerking met het Werkgeversservicepunt Utrecht-Midden (UWV) en Ferm Werk een Netwerkcafé. Tijdens dit event worden werkzoekenden in contact gebracht met werkgevers uit de buurt.

Hoewel het goed gaat met de economie heeft nog niet iedereen in de gemeente Montfoort een baan. Daarom is er een Netwerkcafé georganiseerd; een informele bijeenkomst waarbij Montfoortse werkgevers uit verschillende werkvelden aanwezig zijn om in gesprek te gaan met werkzoekenden uit de gemeente Montfoort. Voor werkzoekenden is er onder meer gelegenheid om aan te geven wat zij nodig hebben om werk te vinden.

Maar er is meer: werkzoekenden kunnen niet alleen kennismaken met lokale werkgevers, maar krijgen ook de mogelijkheid om hun cv te laten checken en een professionele foto te laten maken voor op het cv. Het is sowieso aan te raden een cv mee te nemen, zodat deze achtergelaten kan worden bij potentiële werkgevers.

Het Netwerkcafé vindt op donderdag 3 oktober plaats in de Commanderije van St. Jan. Het evenement begint om 15.00 uur. Aanmelden kan via [email protected]. In de mail kan de werkzoekende ook vermelden in welk werkveld hij/zij op zoek is naar werk.

Wat: Netwerkcafé
Waar: Commanderije van St. Jan, Hofstraat 3 te Montfoort
Tijd: 15.00 tot 17.00 uur
Aanmelden via: [email protected]