Nieuws
share Delen

Montfoort Werkt viert de 100ste aanmelding!

Montfoort Werkt viert de 100ste aanmelding van een bedrijf! Het bedrijf Groenendijk Licht heeft zich als 100ste bedrijf aangemeld. Met deze mijlpaal is Montfoort Werkt uitgegroeid tot een groot vacatureplatform waar werkzoekenden uit Montfoort en lokale bedrijven met openstaande vacatures elkaar op eenvoudige wijze kunnen vinden. 

Op donderdag 9 november bracht Team Montfoort Werkt een bezoekje aan Groenendijk Licht. Het team van Groenendijk Licht werd verrast met een heerlijke taart die persoonlijk overhandigd werd aan Berry de Korte, eigenaar van Groenendijk-Licht. 

De uitreiking van de taart vond plaats in het nieuwe kantoorpand van Groenendijk Licht, gelegen in het nieuwe gedeelte van het industrieterrein van Montfoort. Team Montfoort Werkt was blij dat ook dit deel van Montfoort ons vacatureplatform weet te vinden en hier met regelmaat openstaande vacatures plaatst.

Team Montfoort Werkt gaat haar handen uit de mouwen steken om nog meer successen te boeken met ons platform en zo de werkloosheid in Montfoort nog verder terug te dringen. We zijn blij dat veel Montfoortse bedrijven, zoals Groenendijk Licht, nu al meewerken aan dit belangrijke doel! 

Groenendijk Licht: nogmaals van harte gefeliciteerd! 

 

Groenendijk licht taart