Succesverhalen
share Delen

Een bijzondere greep uit onze succesverhalen

Een bijzondere greep uit onze succesverhalen

Via Montfoort Werkt zijn er al heel wat vacatures vervuld, maar de manier waarop Kiremko haar Wajong vacature wist te vervullen via ons vacatureplatform, is bijzonder te noemen.

Willie de With, personeelsadviseur bij Kiremko, vertelt dat Kiremko eigenlijk al een paar jaar bezig is met het plan om mensen te helpen die niet makkelijk aan een baan kunnen komen. Dit streven kwam voort uit het verlangen om mensen met bijvoorbeeld een Wajong uitkering op een positieve manier te kunnen helpen. Dankzij de interne bereidheid binnen het bedrijf en dankzij ondersteuning vanuit de directie, bleek dat er binnen Kiremko ruimte was voor deze plannen.

Het feit dat Kiremko gaat verhuizen naar een nieuw pand, een pand dat stukken groter is dan het huidige, bood direct een mooie kans om deze plannen werkelijkheid te laten worden.

In samenspraak met A&O (het Arbeidsmarkt- en Ontwikkelingsfonds) werd er een profiel opgesteld voor de functie van huismeester. De vacature werd geplaatst op Montfoort Werkt. Hierbij werd duidelijk aangegeven dat de functie alleen bedoeld was voor kandidaten die gemotiveerd waren, maar desondanks minder makkelijk aan het werk konden komen. 

Willie vertelt dat er al snel reacties binnenstroomden en dat er, na gesprekken met diverse kandidaten, een geschikte kandidaat is gevonden. Er was een wederzijdse klik en de kandidaat lijkt zeer geschikt voor de functie! Een prachtig succesverhaal! Namens het vacatureplatform Montfoort Werkt wensen wij zowel Kiremko als de kandidaat veel succes met deze prachtige kans.