Nieuws

Ruinemans Aquarium vindt leerling vissenverzorger via Montfoort Werkt!

Ruinemans Aquarium had in 2017 haar eerste succesverhaal. Het bedrijf vond een leerling vissenverzorger via het vacatureplatform. Frank de Goey, eigenaar van Ruinemans Aquarium, is zeer tevreden over het verloop van de sollicitatieprocedure. ‘We gaan hier zeker vaker gebruik van maken!’

Lees meer

Vacatures vervullen via Montfoort Werkt: daar teken ik voor!

Het bedrijf Zeil-Doek vervulde via Montfoort Werkt binnen zeer korte tijd de vacature voor de functie Medewerker Zeilmakerij. En dat ging sneller dan verwacht! Binnen een week was alles geregeld en had het bedrijf er een nieuwe medewerker uit de regio bij. Benieuwd hoe dit ging? Lees dan gauw verder! 

Lees meer

Vacaturesucces voor De Bolero!

Kledingwinkel De Bolero ontdekte dat er in de eigen stad, Montfoort, genoeg mensen zijn die op zoek zijn naar een leuke baan! Zo wist de winkel de vacature van ‘Verkoopster’ met succes in te vullen na het plaatsen van een vacature op het vacatureplatform Montfoort Werkt.

Lees meer

Interbanket vond een ‘medewerkster inpak’ via Montfoort Werkt!

Interbanket kon een personeelslid aan haar team toevoegen. Het bedrijf vond via Montfoort Werkt een ‘medewerkster inpak’ na hier een vacature voor geplaatst te hebben op het vacatureplatform.

Lees meer

Montfoort Werkt flyers verspreid!

Montfoort Werkt is gestart met het verspreiden van flyers in heel Montfoort. Onze flyers kunt u vinden bij Mado, Albert Heijn, Bakkerij van Rooijen, het gemeentehuis en de Rabobank. Zo wordt Montfoort Werkt steeds bekender en kunnen meer mensen gebruik maken van dit handige vacatureplatform!

Lees meer

Een greep uit onze succesverhalen: het verhaal van Paula Polman!

Paula Polman is de eerste die via Montfoort Werkt een baan heeft gevonden. Lees snel verder om haar succesverhaal te lezen!

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable