Nieuws

Snel succes!

Zit het in de naam, of is het gewoon een mooi succesverhaal? Wat het ook is: het Montfoortse bedrijf Jan Snel vond zeer snel een commercieel medewerker binnendienst via ons vacatureplatform. Een fraaie prestatie waar we trots op zijn!

Lees meer

Een geslaagd succesverhaal van de voormalig bedrijf Elmar Groep

De Elmar Groep heeft in het verleden veel vacatures op Montfoort Werkt geplaatst, met succes als gevolg! Dit bedrijf wist via het vacatureplatform een nieuw personeelslid te vinden om de functie ‘medewerker personeelszaken’ te vervullen.

Lees meer

Niet één, maar twee keer succes voor TeBi!

Dubbel succes voor TeBi Bestratingsmaterialen. Dit bedrijf vond niet alleen een heftruck-/terreinmedewerker via Montfoort Werkt, maar wist ook een geschikte kandidaat te vinden om de functie ‘verkoper/bezorger’ in te vullen.

Lees meer

Succes voor MediTop met een nieuwe monteur buitendienst

Het blijft een mooie prestatie wanneer bedrijven die zich nog niet zo lang geleden hebben aangemeld op Montfoort Werkt melden dat hun vacature vervuld is via het platform. Dit gebeurde ook bij MediTop. Het bedrijf, dat behandelunits ontwikkelt en bouwt voor de KNO-heelkunde, wist via vacatureplatform Montfoort Werkt een monteur buitendienst te vinden.

Lees meer

Een dubbel succesverhaal voor Seven Oaks!

Seven Oaks wist niet één, maar zelfs twee schoonmakers te vinden via vacatureplatform Montfoort Werkt. Hoe is dat, als je via Montfoort Werkt enorm veel reacties binnenkrijgt op een vacature? En hoe vind je de juiste kandidaat?

Lees meer

Bemmel Container Service vindt met succes een chauffeur!

Via het vacatureplatform Montfoort Werkt wist Bemmel Container Service met succes een chauffeur te vinden. Binnen zeer korte tijd nadat Bemmel Container Service de vacature online liet plaatsen op het platform, stroomden de reacties binnen.

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable