Nieuws

Speeddaten met Montfoortse bedrijven

Een speeddate geeft u als bezoeker de mogelijkheid om, geheel vrijblijvend, een kijkje te nemen bij een Montfoorts bedrijf en een gesprek te hebben over uw kansen en mogelijkheden aldaar. Vraag daarom nu snel een gesprek aan en kijk of uw speeddate bevalt!

Lees meer

Lassucces via Montfoort Werkt!

Het bedrijf G. Klein Metaal vond met succes een lasser via Montfoort Werkt. Doordat het platform geschikt is voor alle werkzoekenden uit Montfoort, ongeacht hun opleidingsniveau of achtergrond, worden ook technische vacatures binnen korte tijd vervuld via het platform. En daar zijn wij blij mee! 

 

Lees meer

20 tot 30 procent van de werknemers uit Montfoort woont en werkt in dezelfde plaats

Uit cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS) over 2015 blijkt dat 20 tot 30 procent van de werknemers uit Montfoort woont en werkt in dezelfde plaats. Hiermee zit Montfoort onder het gemiddelde van het Groene Hart. 

Lees meer

Succes voor Profipack!

Profipack is een groothandel in verpakkingsmaterialen. Dit bedrijf vond via Montfoort Werkt een magazijnmedewerker/orderpicker uit de buurt. Met de invulling van deze vacature is er weer iemand 5 dagen in de week aan het werk én is Profipack blij met haar nieuwe medewerker. Een prachtig succes!

Lees meer

Ook Valk Solutions vindt geschikte kandidaat via Montfoort Werkt!

Valk Solutions was op zoek naar een geschikte werknemer en  vond via Montfoort Werkt de perfecte kandidaat voor een openstaande functie! Meer weten? Lees dan gauw verder! 

Lees meer

Een winkelmedewerker voor Bakkerij Van Dommelen!

Brood- en banketbakkerij Jan van Dommelen vond via Montfoort Werkt een winkelmedewerker. Deze winkelmedewerker werkt nu alweer geruime tijd naar alle tevredenheid bij de bakkerij. Een mooi verhaal over een succesvolle zoektocht naar nieuw personeel!

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable