Nieuws

Een geslaagd succesverhaal van de voormalig bedrijf Elmar Groep

De Elmar Groep heeft in het verleden veel vacatures op Montfoort Werkt geplaatst, met succes als gevolg! Dit bedrijf wist via het vacatureplatform een nieuw personeelslid te vinden om de functie ‘medewerker personeelszaken’ te vervullen.

Lees meer

Niet één, maar twee keer succes voor TeBi!

Dubbel succes voor TeBi Bestratingsmaterialen. Dit bedrijf vond niet alleen een heftruck-/terreinmedewerker via Montfoort Werkt, maar wist ook een geschikte kandidaat te vinden om de functie ‘verkoper/bezorger’ in te vullen.

Lees meer

Een dubbel succesverhaal voor Seven Oaks!

Seven Oaks wist niet één, maar zelfs twee schoonmakers te vinden via vacatureplatform Montfoort Werkt. Hoe is dat, als je via Montfoort Werkt enorm veel reacties binnenkrijgt op een vacature? En hoe vind je de juiste kandidaat?

Lees meer

Bemmel Container Service vindt met succes een chauffeur!

Via het vacatureplatform Montfoort Werkt wist Bemmel Container Service met succes een chauffeur te vinden. Binnen zeer korte tijd nadat Bemmel Container Service de vacature online liet plaatsen op het platform, stroomden de reacties binnen.

Lees meer

Succes voor Jan Snel in de marketing en communicatie!

Via Montfoort Werkt vond bouwbedrijf Jan Snel binnen korte tijd een manager marketing en communicatie. Dankzij het ruime aanbod van vacatures op Montfoort Werkt, zijn de bezoekers van het platform ook uiteenlopend in talenten en achtergronden. Dit maakt dat bedrijven ook met succes geschikte kandidaten voor marketingfuncties kunnen vinden via Montfoort Werkt!

Lees meer

Montfoort Werkt viert de 100ste aanmelding!

Montfoort Werkt heeft iets te vieren! Inmiddels hebben meer dan 100 bedrijven zich aangemeld op ons vacatureplatform. Een hele mijlpaal! Om dit te vieren werd Groenendijk Licht verrast met een heerlijke taart. 

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable