Een positief bericht van de Gemeente Montfoort

Elly de Rijke, HR-adviseur bij de Gemeente Montfoort, zegt zeer blij te zijn met de manier waarop Montfoort Werkt het verbinden van bedrijven en werkzoekenden aanpakt: 

"Wat ik prettig vind aan het plaatsen van onze advertenties bij Montfoort Werkt is dat het zo heerlijk ongecompliceerd gaat. Ik mail de vacatures en jullie zorgen voor de rest. Het vacature wordt uitgezet en wij krijgen digitaal sollicitaties en cv’s binnen. Als er iets niet goed doorkomt is één mailtje naar jullie voldoende om het te herstellen.

Natuurlijk moet je als Gemeente Montfoort adverteren via Montfoortwerkt.nl, want het zijn onze inwoners die we daarmee met name bereiken! En wat zijn we blij met de opbrengst. We zijn dan ook weer heel benieuwd naar de respons op onze laatst geplaatste advertenties."

Wat de opbrengst is? De Gemeente Montfoort vond via het vacatureplatform een nieuwe Medewerker Verkeer. Ook kreeg de gemeente op diverse andere vacatures veel reacties via het platform. Een prachtig resultaat! Team Montfoort Werkt wenst de Gemeente Montfoort en haar nieuwe werknemer een mooie samenwerking toe! 

Een Montfoortse vakantiekracht voor Koelbox 4 You

Koelbox 4 You vond via vacatureplatform Montfoort Werkt een vakantiekracht. Het bedrijf besloot alvast op zoek te gaan naar een vakantiekracht voor de zomer en liet een vacature plaatsen op Montfoort Werkt. Het succes mag er zijn: het bedrijf vond ruim voordat de zomervakantie zich aandient een vakantiekracht om mee samen te werken. Een goede voorbereiding is immers het halve werk! 

Lees meer

Aanmelding en succesverhaal binnen een week!

Den Houdijker Vlees heeft het snelste succesverhaal dat we ooit op Montfoort Werkt hebben kunnen plaatsen: een aanmelding op Montfoort Werkt en de vervulling van de vacature via het platform binnen een week! Zo zien wij het heel graag! 

Lees meer

Dubbel succes voor TeBi!

Een mooi succes voor TeBi Bestratingsmaterialen. Het bedrijf vervulde niet één, maar twee keer dezelfde vacature! Via Montfoort Werkt vond TeBi twee heftruckchauffeurs die beiden uit de regio komen. Een mooie aanwinst voor het bedrijf en een mooi succes van het vacatureplatform. 

Lees meer

Succes voor Valk Solutions!

Valk Solutions weet Montfoort Werkt goed te vinden. Op zeer regelmatige basis plaatst dit bedrijf vacatures op het vacatureplatform en vindt het bedrijf op deze manier nieuwe werknemers. Op de vacature ‘junior service engineer’ die het bedrijf op het platform had laten plaatsen, werd veel gereageerd en zo kon Valk Solutions weer iemand aan haar groeiende team toevoegen! 

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable