Montfoort Werkt ook succesvol voor Hotel Montfoort

Een mooi succes voor Hotel Montfoort! Dit bedrijf vond via Montfoort Werkt een receptiemedewerker uit de eigen regio. Op deze vacature werd veel gereageerd via het platform en het is mooi om te zien dat lokaal werkzoekenden met succes ons platform weten te vinden en hier een vacature vinden waarop ze graag willen reageren. Zowel bedrijf als werkzoekende profiteren op deze manier van het platform en vinden elkaar op eenvoudige wijze! Een mooi succesverhaal waar we trots op zijn!

Peugeot Groene Hart vindt met succes een autotechnicus

Ook Peugeot Groene Hart wist op succesvolle wijze een kandidaat te vinden voor een openstaande vacature. Het bedrijf was op zoek naar een autotechnicus om het bedrijf te versterken en deze vacature is dankzij het platform binnen korte tijd ingevuld!

Lees meer

Euronics vindt verkoper/bezorger via vacatureplatform Montfoort Werkt

Ook voor ketens valt er succes te behalen via Montfoort Werkt! Euronics wist via vacatureplatform Montfoort Werkt met succes een verkoper/bezorger te vinden.

Lees meer

Twee keer succes voor Ruinemans Aquarium!

Het Montfoortse bedrijf Ruinemans Aquarium wist via het platform Montfoort Werkt maat liefst twee keer een nieuwe medewerker te vinden. Zowel voor de functie ‘vissenverzorger’ als voor de functie ‘leerling vissenverzorger’ werden enthousiaste, nieuwe collega’s toegevoegd aan het enthousiaste team.

Lees meer

Technisch succes voor Hametec!

Ook technische vacatures doen het goed op Montfoort Werkt. Montfoorts bedrijf Hametec wist via het platform een geschikte constructie bankwerker/lasser te vinden.

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable