Een dubbel succesverhaal voor Seven Oaks!

Het kan een drukte van jewelste worden wanneer een bedrijf een vacature plaatst op Montfoort Werkt. Seven Oaks ondervond dit aan den lijve toen zij de vacature ‘Schoonma(a)k(st)er’ op het platform lieten plaatsen, waar enorm veel op gereageerd werd. Gelukkig verloopt de communicatie via Montfoort Werkt heel direct. Reacties op de vacature worden direct naar het bedrijf in kwestie gestuurd. Er is dus direct contact tussen bedrijf en sollicitant, waardoor de lijntjes kort blijven en het sollicitatieproces niet moeilijker is dan wanneer een bedrijf zelf een vacature online zet. En het gevolg van deze vacature op Montfoort Werkt? Dubbel succes en twee prettige, nieuwe medewerkers bij Seven Oaks!

Succes voor Valk Solutions!

Valk Solutions weet Montfoort Werkt goed te vinden. Op zeer regelmatige basis plaatst dit bedrijf vacatures op het vacatureplatform en vindt het bedrijf op deze manier nieuwe werknemers. Op de vacature ‘junior service engineer’ die het bedrijf op het platform had laten plaatsen, werd veel gereageerd en zo kon Valk Solutions weer iemand aan haar groeiende team toevoegen! 

Lees meer

Kiremko vindt secretarieel medewerker via Montfoort Werkt!

Machinefabrikant Kiremko vond op de valreep van 2018 een secretarieel medewerker als aanvulling op het groeiende team. De vacature werd vervuld met behulp van Montfoort Werkt. Dankzij de plaatsing van de vacature op het platform, ontving het bedrijf veel reacties op de vacature en kon er een sollicitatieprocedure worden gestart.

Lees meer

Een nieuwe servicemonteur voor Den Hartog!

Het Montfoortse bedrijf Den Hartog vond via het vacatureplatform een servicemonteur. De brede vacature die het bedrijf op het platform had laten plaatsen, leverde veel reacties op. Het is niet alleen prettig voor ons als platform om te weten dat grote groepen mensen ons platform weten te vinden, maar ook is het fijn voor een bedrijf om te kunnen kiezen uit verschillende kandidaten.

Lees meer

Peugeot Groene Hart vindt met succes een autotechnicus

Ook Peugeot Groene Hart wist op succesvolle wijze een kandidaat te vinden voor een openstaande vacature. Het bedrijf was op zoek naar een autotechnicus om het bedrijf te versterken en deze vacature is dankzij het platform binnen korte tijd ingevuld!

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable