Nieuws

Ook Valk Solutions vindt geschikte kandidaat via Montfoort Werkt!

Valk Solutions was op zoek naar een geschikte werknemer en  vond via Montfoort Werkt de perfecte kandidaat voor een openstaande functie! Meer weten? Lees dan gauw verder! 

Lees meer

Een bijzondere greep uit onze succesverhalen

Via Montfoort Werkt zijn er al heel wat vacatures vervuld, maar de manier waarop Kiremko haar Wajong vacature wist te vervullen via ons vacatureplatform, is bijzonder te noemen! Kiremko wilde graag mensen helpen die niet zo makkelijk aan een baan kunnen komen en dat is in een korte tijd gelukt! 

Lees meer

Montfoort Werkt in het AD!

Over het initiatief Montfoort Werkt is een leuk artikel verschenen in het AD. Lees gauw verder voor meer informatie!

Lees meer

Vacatures vervullen via Montfoort Werkt: daar teken ik voor!

Het bedrijf Zeil-Doek vervulde via Montfoort Werkt binnen zeer korte tijd de vacature voor de functie Medewerker Zeilmakerij. En dat ging sneller dan verwacht! Binnen een week was alles geregeld en had het bedrijf er een nieuwe medewerker uit de regio bij. Benieuwd hoe dit ging? Lees dan gauw verder! 

Lees meer

Montfoort Werkt flyers verspreid!

Montfoort Werkt is gestart met het verspreiden van flyers in heel Montfoort. Onze flyers kunt u vinden bij Mado, Albert Heijn, Bakkerij van Rooijen, het gemeentehuis en de Rabobank. Zo wordt Montfoort Werkt steeds bekender en kunnen meer mensen gebruik maken van dit handige vacatureplatform!

Lees meer

Copyright 2015 - Montfoort Werkt!

Want to become remarkable? BB-Remarkable