BLR-Bimon Klimaatbeheersing

3 openstaande vacatures

Over BLR-Bimon

Missie
Onze missie is het creëren van een binnenklimaat met precies de juiste condities. De condities zoals die door onze klant zijn gewenst. Het uitgangspunt hierbij is altijd producten en diensten te leveren met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een zo laag mogelijk energiegebruik. Hierdoor bedienen wij het topsegment van de markt op het gebied van het conditioneren van lucht.

Familiebedrijf
BLR-Bimon is een familiebedrijf, opgericht in 1969. Wij hebbenjarenlange ervaring binnen verschillende branches, waaronder zwembaden, gezondheidscentra, kinderdagverblijven, fitnesscentra, hotels, bioscopen, retail. Met onze 100 medewerkers zijn we al 40 jaar actief binnen deze branches. We engineeren, installeren, servicen en onderhouden klimaatinstallaties, zoals warmtepompen, luchtbehandelingskasten, cv-installaties en ventilatiesystemen.

Op dit moment onderhouden we rond de 3000 adressen. Veel van onze klanten zijn gevestigd op A-locaties. Vakmensen met plezier in hun werk Wij proberen ons motto “Vakmensen met plezier in hun werk” dagelijks na te streven en uit te stralen naar onze klanten.

Lees meer Toon minder

Contact opnemen met BLR-Bimon Klimaatbeheersing

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.