Metaaldirect

4 openstaande vacatures

Over Metaaldirect
Wij zijn uw partner in het produceren van metaalproducten. Metaaldirect is een innovatief en modern bedrijf met als doelstelling om onze klanten snel, professioneel en met passie van dienst te zijn. Wij streven ernaar om vaste klanten in de toekomst via een digitale omgeving hun metaalproducten bij ons te laten fabriceren met een minimale handeling en administratie.

INNOVATIEF
Bij Metaaldirect kennen we de metaalsector als onze broekzak, we weten als geen ander waar de ruimte om te verbeteren ligt en spelen daar graag op in. Ons team bestaat uit nuchtere en hardwerkende professionals die hun liefde voor de sector delen en altijd op zoek zijn naar innovatie. Graag brengen we onze ervaring ten dienste van uw bedrijfsvoering en zoeken we graag met u naar innovatieve oplossingen.

EFFICIËNT
Het is onze missie om een zo compleet mogelijk pakket metaalproducten en diensten aan onze klanten te kunnen bieden. Ons bedrijf is een nieuwe speler op de markt, maar de mensen erbinnen kunnen terugvallen op decennialange ervaring in de metaalsector. Daarom weten we precies hoe we dat proces efficiënt kunnen laten verlopen.

GEAUTOMATISEERDE PRODUCTIE
Wij streven er naar om persoonlijk contact te koppelen aan een optimaal geautomatiseerd productieproces. Daarom investeren wij zowel in onze medewerkers als in ons modern machinepark. Graag willen we zoveel mogelijk geautomatiseerd produceren, maar willen de menselijke maat nooit uit het oog verliezen. Graag verwelkomen we u als klant om uzelf te overtuigen.

SNEL, GOED EN VOORDELIG
Met onze innovatieve werkwijze slaan we bij Metaaldirect drie vliegen in een klap. Ten eerste kunt u snel en gemakkelijk bestellingen plaatsen, ten tweede wordt uw product efficiënt, kwalitatief geproduceerd en ten derde omzeilt het een administratieve rompslomp en de daarmee gepaard gaande kosten. Om een lang verhaal kort te maken: bij Metaaldirect bestelt u snel en eenvoudig producten van een hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Graag tonen wij ook aan u onze passie voor metaal!

Lees meer Toon minder

Contact opnemen met Metaaldirect

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.