Dynamx

1 openstaande vacature

Dynamx ICT en Dynamx Beveiliging. Uw dynamische partner voor ICT kantoor automatisering-, telecommunicatiesystemen en brandmeld- en alarminstallaties.

De beste communicatie is nog steeds de persoonlijke communicatie, de dialoog tussen mensen. Dynamx biedt uw organisatie het beste alternatief. Communicatie-oplossingen die het persoonlijk contact evenaren en beveiligingssystemen die de continuïteit van uw onderneming waarborgen.

Klik hier om je aan te melden voor ons tweewekelijkse blog!

Uw ambities staan centraal in onze benadering. We werken aan oplossingen die op uw wensen zijn afgestemd, bieden kwaliteit en service en voeren direct en frequent overleg tijdens de uitvoering van onze diensten. Communicatie en veiligheid, afgestemd op uw klanten en uw organisatie.

Vanuit het centraal in Nederland gelegen Montfoort, realiseren we met een compact en pragmatisch werkend team voor uw organisatie een totaaloplossing. Eén centraal aanspreekpunt voor het totale traject, maar u kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor een stukje ervan.

Dynamx beveiliging is CCV BORG en Kiwa gecertificeerd voor het aanleggen en onderhouden vanbrandmeldsystemen, Inbraakdetectie, toegangscontrolesysteem of IP camera bewaking. We hebben een 24/7-uurs servicedienst die, mocht het nodig zijn, altijd dag en nacht bereikbaar is.

- We beheren de Microsoft kantoorautomatisering,internetlijnen en routers om te mailen, in de cloud te werkenen te zoeken op het web- Leggen gecertificeerde ICT bekabeling aan maar ook draadloze WIfi netwerken- We realiseren audiovisuele en multimedia oplossingen, maar ook telefoonsystemen- Installeren gecertificeerde brandmeld-enontruimings installaties. We onderhoudende contacten met brandweer en gemeente als u dat wenst, - Installeren video- Intercomsystemen bij de ingang van uw bedrijfsterrein of camera observatie met of zonder kentekenregistratie - Maar ook inbraakdetectie en gecontroleerde toegang tot uw kantoor door kaartleessystemen.

Al onze beveiligingsmedewerkers zijn gescreend. Dynamx heeft een geldig veiligheid certificaat voor aannemers (VCA certificering).

WIlt u meer weten over ons? Bekijk dan onze website.

Contact opnemen met Dynamx

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

Vakgebied