De Bolero

Geen openstaande vacatures

Ooit begonnen als een winkel voor cadeauartikelen en uitgegroeid tot een van de leukste damesmode- & lifestylewinkels in het Groene Hart. De Bolero is al 30 jaar een begrip in Oudewater en sinds 2010 ook gevestigd in Montfoort. Onze klanten kunnen hier van top tot teen worden aangekleed en krijgen daarnaast deskundig advies van gemotiveerd personeel.

Deze klantgerichte service is ook een van de succesfactoren van De Bolero. De dames uit het verkoopteam weten inmiddels wat een bepaalde klant zoekt of zoeken samen met de klant naar de ultieme kledingstijl. Een "gewone" outfit krijgt bij De Bolero net dat beetje extra door een bijpassende shawl, laarzen of tas. Elke week wordt de collectie aangevuld met nieuwe items, waardoor de winkel een frisse uitstraling houdt en voor de klanten uitdagend blijft.

Doordat er een grote diversiteit aan merken is, kunnen we eenbrede doelgroep bedienen. Zowel iemand met maat 34 als maat 54 kan bij ons terecht. De Bolero probeert op het gebied van Fashion onze klanten continue te prikkelen. Naast de winkel in Oudewater is er sinds 2010 ook een winkel in Montfoort bijgekomen. Dit was tot juli 2016 een combinatiewinkel met aan de ene kant de merken van De Bolero en aan de andere kant het merkenpakket van Since'04 -www.since04.nl- . In juli 2016 heeft De Bolero een eigen pand betrokken in Montfoort aan Hoogstraat 9-11

Als klein warenhuis heeft De Bolero ook kraamcadeautjes van o.a. Z8 en Converse All Stars. Verder kunt u bij De Bolero ook terecht voor leuke cadeauartikelen op het gebied van lifestyle. Beide winkels zijn goed bereikbaar en liggen in hartje centrum van zowel Oudewater als Montfoort. Door het gezellige karakter van beide plaatsen en natuurlijk de winkels bevindt zich een leuk dagje shoppen eigenlijk om de hoek.

Meer weten? Kijk op onze website.

Contact opnemen met De Bolero

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

Vakgebied