Brood & Spelen

0 open vacatures

Brood & Spelen is opgericht in 2004. Wij zijn een actieve organisatie met een eigentijdse kijk op kinderopvang. Wij bieden kinderopvang in een veilige omgeving met een ontwikkelingsstimulerend klimaat, waarbij samenwerken centraal staat.

We zijn de laatste jaren flink gegroeid. Ondertussen telt onze organisatie 1.000 medewerkers, waaronder 600 vrijwilligers. Brood & Spelen heeft twee kantoren in Diemen en Scherpenzeel, 3 kinderdagverblijven en 26 locaties voor buitenschoolse opvang. Wij zijn actief op 60 scholen voor tussenschoolse opvang en pleinwacht.

Brood & Spelen is persoonlijk, actief en eigentijds.
We zijn persoonlijk omdat we betrokken zijn en weten wat er speelt. Bij de kinderen en in ons werkgebied. We communiceren 1-op-1 met kinderen, ouders en scholen. We weten de voornamen en wanneer iemand jarig is. We zijn oprecht geïnteresseerd en vragen hoe het gaat. We zijn actief, omdat we eropuit gaan. We zijn in beweging voor het kind, de ouders en de scholen. We kijken om ons heen en gaan naar buiten, zowel met de allerkleinsten als met de allergrootsten. We gaan voor avontuur, voor ontdekken en voor ontwikkeling. We zijn eigentijds omdat we van deze wereld zijn. We spelen in op ontwikkelingenen actuele activiteiten. Tijdens het WK voetbal ontwerpen we WK shirts en als het Modderdag is, spelen we met modder en zand. Met Sinterklaas maken we mandarijnenpietjes en mooie kunstwerken.

Op basisscholen in Nederland zorgen wij ervoor dat de tussenschoolse opvang goed verloopt en aansluit bij de visie van de school. Bij onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang werken wij met vaste gezichten op de groep en met lokale en landelijke specialisten, zoals een sportleraar, een dansdocent of een kunstenaar. We zorgen voor een afwisselend activiteitenaanbod voor verschillende leeftijden.Meer weten? Kijk dan op onze website.

Contact opnemen met Brood & Spelen

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

Vakgebied