Bamonde

0 open vacatures

Uw specialist op het gebied van Keukens-Badkamers-Vloertegels in Utrecht e.o.In onze sfeervolle showroom kunt u kennis maken met onze producten van hoge kwaliteit en wordt u voorzien van professioneel advies. Bamonde is de schakel tussen architect, aannemer, en particulier. Samen met u ontwerpen en adviseren wij de meest fraaie keukens, badkamers, toiletten en of woonkamer/kantoor vloeren. Voor ieder budget is er een passend ontwerp te maken.

Bent u geïnteresseerd in ons bedrijf? Kijk dan snel op onze website:www.bamonde.nl

Uw specialist op het gebied van Keukens-Badkamers-Vloertegels in Utrecht e.o.

In onze sfeervolle showroom kunt u kennis maken met onze producten van hoge kwaliteit en wordt u voorzien van professioneel advies. Bamonde is de schakel tussen architect, aannemer, en particulier. Samen met u ontwerpen en adviseren wij de meest fraaie keukens, badkamers, toiletten en of woonkamer/kantoor vloeren. Voor ieder budget is er een passend ontwerp te maken.

Bel gerust of kom eens een kijkje nemen in de fraaiste badkamer- en keuken showroom van Utrecht en omstreken. Indien u van een goed advies wilt worden voorzien, is het maken van eenvrijblijvende afspraakzeer aan te raden. Wij nemen daar graag de tijd voor. Wij reserveren circa 2 uur voor een complete keuken of badkamerinrichting.

Bent u geïnteresseerd in ons bedrijf? Kijk dan snel op onze website.

Contact opnemen met Bamonde

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

Vakgebied