Autec VLT

2 open vacatures

De filosofie van Autec-VLTis gebaseerd op een klantgerichte benadering en verregaande samenwerking met specialistische productiebedrijven. Een werkwijze die in de auto-industrie al volledig is ingeburgerd. Een doordacht volume beleid en kwaliteit conform CE-normen, vormen de solide basis voor een aantrekkelijke prijs/ kwaliteitsverhouding die alle Autec-VLT producten kenmerkt. Wij zijn specialistin werkplaats apparatuur engeven als geen ander een objectief en specialistisch advies, dat volledig is toegesneden op ieders specifieke bedrijfssituatie, wantslimmer investerenlevert veel op.Niet voor niets is Autec-VLT – zeker na de overname van de activiteiten van Van Leeuwen Techniek in 2001 en SUN Electric Nederland in 2002 – een belangrijke speler op het terrein van werkplaatsinrichting.

Wijzijn door het hele land actief. Hierdoor kan er snel en efficiënt ingespeeld worden op het verrichten van o.a.preventief onderhoud, calibratie, certificering en service. Er is tevens sterk geïnvesteerd in kwaliteit;Wij zijnISO 9001:2008 gecertificeerd en onderzoeksgerechtigde voor:

Autec hefbruggen als ook vreemde merken
Autest emissie apparatuur
VLTest remtest- en diagnosebanken en emissie apparatuur
SUN remmentestbanken en emissie apparatuur

Onze technici zijn VCA gecertificeerd.

Sinds 2008hanteren wijeen eigenhefbruggen keurmerkt.b.v. het keuren en onderhouden van hefbruggen (RDW erkend). En in samenwerking metStertil en de RAI Vereniging afdeling Autovak is Autec-VLT mede-initiatiefnemer van hetWerkhandboekHefbrugkeuring

Meer weten? Bekijk dan onze website.

Contact opnemen met Autec VLT

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

Vakgebied